Tjenix, tja och hallå! Jag vill bara tipsa dig om att kika in på ansiktsmaskbutiken.se, dom säljer hudprodukteter, som exempelvis min personliga favoritprodukt mot påsar under ögonen // Jossan

Tre hudvårdsverktyg du bara måste ha

Hej! Detta inlägg kommer att handla om några enkla men smarta hudvårdsverktyg som alla borde ha i sin handväska eller i sitt badrumsskåp för att snabbt och enkelt kunna ta fram när det behövs. Jag kommer också att tipsa er och ge er länkar till en webbutik där ni kan handla verktygen.

Pormaskklämmaren

OBS! Jag har tidigare skrivit en recension av pormaskklämmaren här. En pormaskklämmare är ett litet men mycket effektivt verktyg och hjälpmedel för dig som har problem med finnar och pormaskar. En pormaskklämmare är ett cirka 7-10 centimeter långt verktyg tillverkat i stål med en syl i den ena änden och en ögla i den andra änden som används för att klämma pormaskar. Det är perfekt att använda detta verktyg eftersom man slipper att klämma pormaskarna med händerna och samtidigt riskera att få in massa bakterier och smuts i porerna. Klicka på länken för att beställa en pormaskklämmare. Pris: Cirka 80 kronor.

Den japanska konjaksvampen

En gul konjaksvampDen japanska konjaksvampen är en hudvårdssvamp som tillverkas av en japansk potatisväxt. Svampens egenskaper är bland annat att döda bakterier, återfukta huden, återställa hudens ph-balans och att rengöra huden på djupet. Konjaksvampen finns i olika utföranden och färger och den är hård som en sten när den är torr. När konjaksvampen väl blir blöt (av vatten eller av din favorithudvårdskräm) så blir den mjuk. En konjaksvamp kan med fördel användas som peeling. En svamp håller i omkring 60 dagar innan den måste bytas ut. Klicka här för att köpa en konjaksvamp. Pris runt 80-120 kronor.

Ansiktsmassageapparat

Ibland kan det var skönt att få en härlig ansiktsmassage, men eftersom det både tar tid och kostar pengar att gå till en salong för en ansiktsmassagebehandling så är det lätt att hitta ursäkter för att slippa. Ett tips är att beställa en liten men effektiv ansiktsmassageapparat. Med hjälp av den kan du massera ansiktet några minuter om dagen och känna hur muskelspänningar, stress och tankar försvinner. En massageapparat kostar omkring 150-200 kronor.