Tjenix, tja och hallå! Jag vill bara tipsa dig om att kika in på ansiktsmaskbutiken.se, dom säljer hudprodukteter, som exempelvis min personliga favoritprodukt mot påsar under ögonen // Jossan

10 snabba skönhetstips

Här kommer tio snabba skönhetstips för dig och din kropp. Kommentera gärna blogginlägget så att vi vet vad vi ska skriva om i framtiden! Gillar du inlägget eller tycker du att tipsen kanske är självklara?

1. Tvätta håret max 3 gånger i veckan. Många tror att håret mår bra av att vara rent, men sanningen är att vårt hår mår bra av att återfettas naturligt. Håret blir både friskare och starkare om du inte tvättar det allt för ofta.

2. Använd olja till dina nagelband. Nagelbandsolja gör susen för såväl naglar som nagelband och genom att ha en liten flaska med den gyllene vätskan bredvid sängen, datorn, på jobbet eller i handväskan kan du enkelt komma ihåg att ge dina nagelband en liten dos olja emellanåt.

Ansiktsmask med kollagen3. Ersätt ditt hårbalsam med en riktig hårinpackning 4 gånger per månad. En hårinpackning är som ett serum laddat med vitaminer och andra godsaker för ditt hår. Kom ihåg att avsluta hårinpackningen med ett balsam för att på så sätt kunna sluta fjällskiktet och låsa in vitaminerna från hårinpackningen.

4. Ta hand om dina läppar och se till att smörja dem varje kväll innan du går och lägger dig. Eftersom läpparna har en tunn hud som lätt drabbas av sprickor och hudflagor behöver dina läppar lite hudvårdskärlek. Smörj in dina läppar med en behandling som ger fukt och vitaminer och känn vilket underverk det gör! I den svenska vinterkylan kommer dina läppar ha bra förutsättningar för att förbli vackra.

5. Använd en ansiktsmask och en peeling minst en gång per vecka. Genom att göra en peeling rengör du din hud från smuts, föroreningar och pormaskar vilket minskar risken för finnar och fet hy. Beroende på vilken typ av hud du har kan du använda olika ansiktsmasker. Antingen gör du din egna ansiktsmask eller så köper du en ansiktsmask på nätet.

6. Rengör dina hudvårdsverktyg med jämna mellanrum. Trots att du kanske inte lånar ut dina hudvårdsprylar till andra så måste du tvätta och rengöra dem. Det fastnar miljontals bakterier på dina hudvårdsprodukter och därför är det viktigt att rengöra dem mellan användning för att din hud inte ska bli irriterad. Tvätta borstar, sminkväskor och pormaskklämmare.