Tjenix, tja och hallå! Jag vill bara tipsa dig om att kika in på ansiktsmaskbutiken.se, dom säljer hudprodukteter, som exempelvis min personliga favoritprodukt mot påsar under ögonen // Jossan

Skrubba ansiktet för att få bort död hud

Nu är sommaren snart här, och det är dags att börja jobba på solbrännan. Därför tänkte jag skicka med er ett litet tips för att få en grym solbränna som stannar kvar, samtidigt som du blir av med död och sliten hud. För att kroppen ska få färg måste huden nämligen skrubbas ordentligt, så att den slitna huden i det översta hudlagret försvinner. Annars riskerar du att din hud börjar fjälla ganska snart (det har vi väl alla varit med om?).

Elektrisk kroppsskrubb

En grym apparat som jag har börjat använda under senare tid är en elektrisk kroppsskrubb. Det är precis vad det låter, nämligen en apparat som drivs av två helt vanliga AA-batterier, och som används för att skrubba kroppen. Det medföljer fem olika borsthuvuden som kan användas i olika syften över kroppen. Exempelvis för att skrubba ansiktet, för att slipa bort förhårdnader, för att smörja in ansiktskräm eller för att massera ansiktet. Kroppsskrubben, eller ansiktsskrubben som många också väljer att kalla den kostar strax under 400 kronor på ansiktsmaskbutiken.

Elektrisk ansiktsskrubb