Tjenix, tja och hallå! Jag vill bara tipsa dig om att kika in på ansiktsmaskbutiken.se, dom säljer hudprodukteter, som exempelvis min personliga favoritprodukt mot påsar under ögonen // Jossan

Kort om varfär du ska använda serum

Precis som med allt här i livet gäller det att arbete målmedvetet och successivt för att nå resultat, även när det kommer till din hy. Det finns inga genvägar hur mycket man ibland önskar att snabbkurer och mirakelprodukter skulle fungera. Ett serum kan dock var en viktigt faktor för att få en vackrare hud.
Applicera serumet för att stärka din hySerum är något av en nyckel till en vacker hud. Experterna lovordar serumen, som med sin förmåga att penetrera huden på djupet kan ge till och med  den allra mest slitna huden ett härligt uppsving! Men vilket serum man ska använda är inte helt enkelt att veta. Svaret är enkelt! Man väljer nämligen alltid serum utifrån vilket hudtillstånd man har.

Hur bör man använda serum?
Ett hudserum bör användas varje dag. Det är dock nödvändigt att tvätta huden med ett riktigt bra ansiktsvatten innan man applicerar serumet på huden. Det är vanligtvis inte några problem att kombinera serumen med dagkräm eller nattkräm.

Därför bör du använda hudserum - varje dag!

Vilken typ av hudserum passar dig?Serumet fungerar som en extra boost för dina övriga hudvårdsprodukter, och kan faktiskt göra att effekten av dina andra hudkrämer fördubblar sitt resultat jämfört med om du inte hade använt ett serum. Tack vare att serumet går ner djupt i våra hudlager för att bygga upp vår hudhälsa, så får de övriga hudvårdsprodukterna bästa möjliga förutsättningar för att ge huden lyster. Man skulle kunna säga att serumet fungerar som en grund, på vilket man bygger upp huden.

Serumet är den produkt som på djupet går ner och förbättrar förutsättningarna för en bättre hudhälsa. Vilket serum som passar just din hudtyp är omöjligt at svara på, men om du pratar med en expert i din lokala hudvårdsbutik så kommer personalen garanterat kunna hjälpa dig att välja en underbar produkt för din hud!