Tjenix, tja och hallå! Jag vill bara tipsa dig om att kika in på ansiktsmaskbutiken.se, dom säljer hudprodukteter, som exempelvis min personliga favoritprodukt mot påsar under ögonen // Jossan

Produktrecension för Loreal anti bags

Hej! Idag vaknade jag upp med en sån där halvrisig känsla ni vet, när huvudet inte riktigt hänger med och man bara vill ligga kvar i sängen, gömma sig under täcket och somna om. När jag väl kom upp ur sängen och tittade mig i spegeln - KATASTROF! Håret såg ut som ett fågelbo, huden var blek och jag hade stora påsar under ögonen. Hur gör ni för att se pigga ut efter morgnar likt min i morse? Jag tänkte i alla fall att det var ett utmärkt tillfälle att öppna min Loreal anti bags för att se om jag blir lika imponerad som många av mina kompisar.

Minska påsar under ögonen med Loreal anti bagsOm Loreal anti bags

Loreal anti bags är en hudvårdsprodukt som ska användas för att motverka ögonpåsar. Produktens innehåll ska appliceras under ögonen vilket är mycket enkelt att göra tack vare produktens smarta roll-on förpackning. Den ser ut ungefär som vilken deodorantflaska som helst, bara det att den är mindre (så att du ska kunna rulla den under ögonen).

Hudvårdsprodukten innehåller en mängd olika substanser som ska dräneras av huden. Bland annat innehåller produkten kollagen, vitaminer och fuktkräm. Kollagenet är som ni säkert redan vet bra för hudens förmåga att vara fast och stark. Vitaminerna hjälper huden att få lyster och fukten gör att huden inte torkar ut.

Tre egenskaper för produkten:

  • Minskar påsar under ögonen
  • Enkel att applicera
  • Liten och smidig att förvara i handväskan

Så fungerade Loreal anti bags för mig

Jag tyckte att mina påsar under ögonen minskade lite direkt när jag applicerade krämen under mina ögon. Det kan i och för sig också bero på att jag förvarade min ögonkräm i kylskåpet för att få en dämpande kyla mot mina morgonsvullna ögon. Men under morgonen använde jag den några gånger till och jag är ganska säker på att den fungerade bra. Samtidigt är det kanske lite tidigt att döma en produkt efter att bara ha använt den en enda dag, det står nämligen på förpackningen att man ska använda den flera gånger om dagen i cirka 14 dagar för att se bestående resultat.

Betyg: 4/5